Naslovnica Altcoin Najbolje kriptovalute za investiranje u 2018. godini

Najbolje kriptovalute za investiranje u 2018. godini

2017.g. je bila izuzetno povoljna za gotovo sve investitore u kriptovalute. No koji projekti najviše obećavaju u 2018. godini?

3
6373

U protekloj 2017.g. kriptovalute su doživjele puni zamah, te svi koji su investirali prošle godine ostvarili su profit i do 70x veći od početne investicije. U vrijeme kada postoji više od 1000 kriptovaluta te se nove pojavljuju praktički na dnevnoj bazi, od kojih je većina prijevara, teško je znati u koju kriptovalutu investirati. Zbog toga donosimo pregled najboljih kriptovaluta za 2018. godinu.

1. RAI-BLOCKS (XRB)

RaiBlocks je kriptovaluta je lansirana u prosincu 2017.g. Predviđena je kao zamjena za kriptovalute temeljenje na blockchainu čija je svrha biti isključivo valuta. Najpoznatiji primjer je naravno Bitcoin, kod kojeg su velika potražnja i ograničena skalabilnost smanjile prosječnu brzinu, a povisile cijenu transakcije, ostavljajući za sobom loše korisničko iskustvo. Umjesto blockchain strukture koristi DAG (eng. Directed Acyclic Graph) uz vlastitu varijaciju na tzv. “block-lattice” strukturu. U takvoj organizaciji svaki račun ima vlastiti blockchain koji je ekvivalent povijesti transakcija / balansa tog računa.

Ukratko, radi se o projektu koji rješava aktualne probleme blockchaina, velikog je potencijala te ne bi se iznenadili kada bi vidjeli RaiBlocks unutar top 5 / top 10 kriptovaluta prema tržišnoj vrijednosti u 2018.g. U trenutku pisanja članka cijena 1 XRB iznosila je 29.35$ sa tržišnom vrijednosti od 3.9 milijardi $.

Može se kupiti pomoću BTC i ETH na Kucoin te BitGrail burzama.

[crtools-graph coin=”XRB” fiat=”USD” period=”1M”]

Graf prikazuje kretanje cijene RaiBlocks (XRB) unatrag mjesec dana, a cijene su prikazane u američkim dolarima (USD).

3 KOMENTARI

  1. Riiple (XRP) je sigurno jedan od najboljih kriptovaluta u 2018. Iako smatram da je ulaganje u XRP dugoročna investicija (2-3 godine)! Svakako napravite recenziju ove kriptovalute. Pozdrav!

Komentiraj

Upišite komentar!
Upišite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.